Kristallen oorbellen

Schitteren met kristallen oorbellen in je oren

Je kent het wel, van die prachtige kristallen kroonluchters waar de lampjes of kaarsen prachtig doorheen schitteren. Op die manier wil ook elke bruid wel stralen op haar bruiloft. Naast de water, wijn en champagne glazen en kristallen karaffen op je bruiloft kan je ook jezelf aankleden met deze prachtige glanzende steentjes! Daarom kiezen veel vrouwen voor oorbellen met kristal er in en dat is geen slechte keuze!

Kristallen oorbellen zijn vooral geweldig voor bruiden die zuiverhuid willen uitstralen voor hun bruiloft. Dit komt doordat het woord kristal voor zuiverhuid staat. De oude Grieken gebruikten het woord “krystallos” voor zuiver ijs. Tegenwoordig weten we dat kristal eigenlijk een soort glas van hele hoge kwaliteit is. Glas wordt kristal als er lood in zit. Dus niet elk stukje glas is automatisch ook kristal. Officieel is een stuk glas pas kristal als het 10% lood bevat en daarom is het goed om te vragen naar het loodgehalte voordat je kristallen oorbellen gaat aanschaffen. Wil je echt een topmerk kristal? Ga dan voor zogenaamd volloodkristal wat meer dan 30 procent lood bevat. Dit wordt door alle grote merken gehanteerd in sieraden en brengt het idee van kristal pas echt goed tot z’n recht. Meer modellen www.swarovski.com

Als je er over denkt om kristallen oorbellen op internet te kopen is het zaak om dus uit te zoeken wat het loodgehalte is. De hele goedkope sieraden zullen zeer waarschijnlijk geen volloodkristal bevatten omdat dit gewoonweg te duur is. Maar als je op een budget bent, zijn er wel echt prima imitaties te krijgen. Kristallen sieraden komen ook in vele kleuren en dat maakt het wel echt leuk om hiervoor te shoppen! Blauwe, gele of bijvoorbeeld roze steentjes kunnen jou bruidslook helemaal afmaken! De glanzende steentjes worden in verschillende types oorbellen verwerkt en komen in stekertjes, oordopjes en hangende oorbellen, voor ieder wat wils dus. Let met online bestellen wel altijd op de retourvoorwaarden zodat als ze toch niet zijn als verwacht dat je ze nog terug kan sturen. Kristallen oorbellen zijn voor iedere bruid een optie en zullen er voor zorgen dat de bruid zal stralen als nooit te voren!